понедельник, 17 апреля 2017 г.

José Aldo a Conor McGregor zrazí konečne - a humbuk je odôvodnená

Teraz je čas pre payoff.UFC objednávok Holly Holm čakať odvetu júla s Ronda Rouseyová Čítajte viac

Za predpokladu, Aldo a McGregor splnenie limitu 145lb mušej počas piatkového UFC 194 vážení na MGM grand Garden Arena v Las Vegas, v sobotu večer, so všetkým, čo na trati, že sa podelia o svoje 11. staredown roka. Finálny tvár-off, tentoraz v Octagon, vidí najviac dominantné mušej v histórii MMA zaberajú zbrane proti mužovi, ktorý sa snaží byť viac než len to.

Emócie by mali byť bzučanie v aréne naplnené brazílskej a írski fanúšikovia, ktorí pomohli vytvoriť bránu v hodnote $ 9m.Zakotvené Aldom-McGregorom - skutočne obrovským zápasníkom, ktorí s a medzi sebou nepáčia, sa posledný pay-per-view UFC v roku 2015 môže pochváliť aj juggernautom v zápase medzi neporazeným Chrisom Weidmanom a No1 uchádzačom Luke Rockhold, ktorý viedol mnohých pozorovateľov, aby nazvali sobotňajšiu zostavu najlepších bitiek v histórii UFC. Zatiaľ čo tento typ humbuk bol často spojený s predajom akcie UFC - a často bol nesprávne umiestnený - to iste zaručene tentoraz.

Neporaziteľný počas desaťročia v hodnote záchvatov, 18 presne, Aldo, 29, je viper. Brazílčan kombinuje čisté štrajky, obzvlášť zničujúce kopy, s prirodzenými schopnosťami, ako je atletizmus a rýchlosť.Jeho motivácia je zakorenená v kompletne vyháňať seba a svoju rodinu z pevného Favela života, v ktorom bol zvýšený. On porazil súpera zbehlý vo všetkých štýloch, v rôznych fázach ich kariéry, a robí tak s druhom nemilosrdné, pravidelné účinnosti, ktoré by mohli robiť ľudia strácajú perspektívu, ak o dobrý je. Bez veľkého argumentu, Aldo by mohla byť považovaná za najlepšiu zmiešaná bojové umelec v súčasnosti súťaží dnes. Facebook Twitter Pinterest Jose Aldo bije Chan Sung Jung v auguste 2013. foto: Felipe Dana / AP

McGregor má nebojoval nikoho, ako Aldo. Nikto nemá kým sa nestretnú v ňom klietku. V priebehu svojej kariéry, Aldo slúžil ako bolesť transportného systému. To je fakt.Možno, že inverzný platí McGregor, ktorého priemer a presná rovná ľavá sa pravidelne objavuje medzi najlepšie zbrane niektorý bojovník disponuje v MMA dnes. To je jeden z dôvodov, prečo challenger bol uprednostňovaný za sobotňajší boj o titul podľa oddsmakers, realita porazený Aldo súpera, rovnako ako ex-UFC ľahké majster Frankie Edgar s názvom smiešne.

S McGregor, smiešne stala normálne. Neporazený v piatich rokoch, McGregor vidí sám seba ako na vzor tohto športu. Konečný bojovník. Konečným peniaze tvorca. Kone� �ným veriaci, naozaj.Je to jeho zmysel pre hodnoty, jeho zmysel, že nič nemôže zabrániť mu dosiahnutie veci, stanovené na to, že je víťazstvo nad Aldo hodnoverná.

V januári potom, čo McGregor omietnuté Nemecka Dennisa Siver v Bostone pristáť hore contendership proti Aldo, írsky bojovník šikovne preliezol plot Octagon s úmyslom, aby sa dostali brazílskej. Aldo sedel pri klietky strane so svojou rodinou, a keď ho 27-ročný McGregor ponáhľal tam bolo niekoľko spôsobov, ako by mohol reagovali. Aldo vybral najlepšiu cestu: nerobiť nič, ale široko sa usmievala a namáčanie do muža, ktorý sa správal ako keby bol celý ten čas kráľ

Bolo to celkom scény ..Že moment, označený na fotke, v ktorom Aldo je jazva značená tvár viditeľne bez napätia a plný radosti, keď McGregor bol vyrazil ako nepríčetný šialenec, vytvoril pôdu pre ročnej hodnote ťažké túžby zo zmiešaných fanúšikov bojových umení. V tej dobe Aldo prepustil McGregor ako akýsi šašo. Klaun. Nebol sám v tomto posúdení, ako kopa bojovníkov a médií rovnaké pocity.

UFC, pretože vedel, čo mali na rukách, podporoval 11-dňový medzinárodné turné s oboma bojovníkmi.Šesťkrát sa rozdelili, ale žiadny z okamihov, taký čarovný ako niektorí, sa cítil ako spontánny alebo rozprávaný ako januárske stretnutie v Bostone. Keď sme videli obe reakcie, bolo možné, že McGregor bol dosť maniakálny Vytiahnuť to a Aldo bol príliš chladný zákazník, aby sa to stalo. Privítal prezidentkou UCTY Dany Whiteovou ako lepší hovorca a bojovník mysle-game ako Muhammad Ali, McGregor šiel za Aldom každú šancu, že by mohol . V Brazílii stál Aldo stoický, keď spolu s McGregorom sa postavili na kamery. "Pozrite sa do mojich očí, malý človek," povedal McGregor, predtým, ako do portugalčiny doplnil: "Zomriete." Späť v Bostone ich tvár- Tvár bola intenzívnejšia.Aldo reagoval na McGr egor, ako v prípade, že víťaz bol manipulovaný reagovať. Ale o deň neskôr v New Yorku, sotva reagoval na sebe. A v Toronte, McGregor otvoril ústa, ale Aldo tam len stál. Cez rybník na Londýn, veci vyzdvihnúť počas vyhrievaným zízal súťaže. McGregor sa usmial a jeho oči sa rozšírili ako tanieriky. Potom Dublin. Oh Dublin. McGregor ľud podporoval ich krajana tak, no zmiešaných bojových umelec kedy poznal.A v tomto priestore nepriateľstvo bolo hmatateľné.

"Som majster," zareval McGregor, zatiaľ čo Aldo sa na neho zamračil. "Ja som majster."

"Nie si nič," odpovedal Aldo.

McGregor vytrhnutí zo svojho sedadla a schmatla ťažký šampionát pás zobrazený pred Aldo. Zdvihol ju vysoko nad hlavu, ako by si ho získal, a jeho fanúšikovia šli divoký ako Aldo pokúšali obnoviť. UFC kamery zachytil Aldo vo výťahu po výmene a on sa objavil rozzúrený ako sľúbil, že vzhľadom na šance, mal by odparené McGregor h lavu.

"Vie hovoriť z diaľky, ale vnútri Octagon vyhral , t nič hovoriť, "povedal Aldo.

Potom sa rozpadlo. Aldo bol zranený.Tvrdý súper Chad Mendes nahradil šampióna v krátkej dobe a UFC dal dočasný pás, aby ustálil ostrého oblečeného, ​​veľkokapacitného Európana. Pár sa nestretol znova až do 4. septembra, Až kým sa Aldova zlomenina rebier nezotavila, McGregor zastavil Mendesa a UFC by si mohol rezervovať ďalší dátum. Keď UFC využila príležitosť predať niekoľko titulových bojov na jednej veľkej tlačovej konferencii v Las Vegas, featherweighty, každý držal pás UFC, dotkol hlavy ako dominantné barany. V stredu prvý z troch bojov, Týždenné dychtivé duny prišli a šli bez veľkého fanfáru.Dva zostáva do päste a nohy sú zatiaľ lietať v prednej časti publikum očakáva, že kúpiť viac ako milión názory pay-per-. (A to Aldo mal poďakovať McGregor, ktorý poháňaný tony firmy počas jeho dva a po l roka, šesť-bojovať proti stint s UFC.)

Čas pre nich niečo iné ako boj je u konca.


Комментариев нет:

Отправить комментарий