четверг, 20 июля 2017 г.

Pardubický kouč Krejčí: Hráči v Kolíne ukázali vôľu

"Vážime si toho, že hráči dokázali aj v ťažkej únave dať do zápasu srdce a vyhrali," poznamenal kouč Krejčí pre klubový web. "Pre trénerov nebola hra bez chýb, to je jasné, ale sme spokojní s vôľou, s akou hráčmi išli za víťazstvom," dodal.

Medzi nimi boli opäť mladíci, ktoré fanúšikovia Pod vinicami doteraz nemali možnosť vidieť vo druhej lige: dvojča talentovaného Davida Panka Filip, Daniel Kovář, Patrik Valenta a David Formáček.Filip Pánek a Formáček vybehli proti Kolíne v základnej zostave, zvyšní dvaja futbalisti sa na ihrisko dostali po prestávke.

"Vidím progres na kováča, ktorý bol spočiatku nervózny, ale už sa upokojil a zvyká si," podotkol tréner Krejčí, ktorý má zo svojho skoršieho pôsobenia u mládeže tunajšie zákla dňu dokonale zmapovanú. "Za nejaký čas bude (pre A-tím) pripravený Filip Pánek, aj on má predpoklady. Trochu ma naštval Patrik Valenta, ktorý sa dostal do veľkej šance, lenže bet365 bonus ju riešil ako pätnásťročný žiačik.Ale je to tiež prísľub, behá, snaží sa, mohla sa na ňom podpísať únava, "premýšľal Krejčí.

Ten má v zálohe ešte ďalšie mladíkov, okrem iného momentálne zranené, Jana Uhlire a Václava KEJMAR.


"KEJMAR sme v Kolíne bet365 mobil chceli nasadiť do zápasu aspoň na polčas, ale ešte nie je úplne v poriadku," povedal kouč.

O pevné miesto v kádri si naproti tomu dôrazne hovorí vyššie spomínaný David Pánek, ktorého Krejčí niekoľkokrát nasadil už v jarnej časti bet 365 uplynulej sezóny. "Dáte ho na stopéra, on si s tým poradí, naskočí na miesto beka alebo krajného halva a taky to v pohode zvládne," chválil Krejčí.

pardubickí, ktorí majú v príprave doteraz na konte tri víťazstvá a dve remízy, zmeria v sobotu od 17 hodín v Prahe sily s prvoligovým Bohemians 1905. "Musíme však počítať s tým, že nás cez víkend nečaká len zápas na Bohemce, ale že B-tím nastúpi v nedeľu dopoludnia proti Žďári nad Sázavou.Do hry nám opäť naskočí Jeřábek s Petráň a vidíme to tak, že mladších hráčov pošleme do zápasu v nedeľu proti Žďári, "uviedol tréner.

Tie skúsených postaví proti Bohemians. "Očakávame podobný zápas ako proti Teplicím. Pre domácich to bude generálka na ligu, pre nás náročná previerka. Prajeme si, aby sme to odohrali bez zranení, "povedal kouč bet36 5 stavky Krejčí.

bet365

Комментариев нет:

Отправить комментарий