четверг, 13 апреля 2017 г.

Michael Carberry pečie víťazstvo, keďže zotavenie Hampshire zabezpečuje bezpečnosť

Nottinghamshire a Hampshire, sezóna skončila dve minúty pred obedom intervalu v posledný plánovaný deň. Vysokotlakový plazivej od juhu priniesol vítané teplo a slnko svietilo na niekoľkých priaznivcov roztrúsených okolo zeme.Michael Carberry robil istý, že jedlo môže byť srdečne jedno stlačením plynového pedálu na podlahe a pri 23 z deviatich dodávky unikal od Samit Patel, dôrazného pripomenutie obe schopnosti batsman zmeniť rýchlostný stupeň a čo by sa mohlo očakávať Anglicku z Pakistanu pálkarovi v Spojených arabských emirátoch v najbližšej dobe.

bolo to celkom obnovy Hampshire, ktorý by strávili popoludnie sledovanie diania na Headingley, kde sa zabiti e Sussex tým Yorkshire znamenalo, že boli zaradení do druhej ligy spolu s Worcestershire.

To bude mať tiež hráči Middlesex, prichádzali ich potupnú zabitím na Worcestershire predchádzajúceho dňa poslal pre šampanské: pre nich, Nottinghamshire porážka robil rozdiel medzi £ 88.000 Middle Sasov by dostal za tretinu miesto a 169.000 £ budú teraz môcť v hotovosti.

niekoľkokrát počas posledných troch dní, Hampshire sa pozrel von.V 203 pre ôsmich v prvých sledech ešte mali deficit 137, aby prekonali, ale Gareth Berg a Ryan McLaren pridali 123 pre deviatú branku, aby ich dostali do 14 runov. Potom s druhým inningom v Nottinghamshire, ktorý dosiahol 127 pre dvoch, Berg, McLaren a Fidel Edwards vybrali posledných osem wicketov za 58 runov a posledných päť pre 14. Carberry dokončil svoje víťazstvo neporazené na 84 157 loptičiek, najskôr spustošené usilovnosti a neskôr slobodu. Chasing 200 vyhrať, veci boli vytvorené otv� �racím stánkom 129 medzi Carberry a Jimmy Adams.Stúpanie bol pomalý, druh povrchu, ktorý požadoval, ako Nottinghamshire robil neskôr rad hráčov v poli umiestnených v krátkych pozícií pred bat pre loptu, ktorý uviazol na povrchu trochu, skôr než kľučka pošmyknutia ako my videli v testovacom zápase tento rok v lete.

Obaja pálkarovi boli bdelí, kým Adams, zabúdajú, že letmo pomalé ihriská sú neprispieva k rezanie, nasekané dodávku od Jake loptu na svojich pňoch a odišiel do 70.


ďalšej plesu, James Vince hral úplne dole zlom vedenie a zistil, stredné i mimo bránkovej tyče ležať naplocho na podlahe.

bolo Nottinghamshire jediný úspech.Smith hral energicky a keď Patel Unibet-Otvorte si účet prišla, Carberry jednoducho používa nohy k tancu nado l ihriska a udrel ho rovno na šesť a potom trikrát cez kryty pred prijatím rýchly single, aby vyhrali.

Unibet-Recenzia stávkovej kancelárie

Комментариев нет:

Отправить комментарий