понедельник, 10 апреля 2017 г.

Sydney Swans držať nervy v poslednom štvrťroku odprevadiť Collingwood

Sydney produkoval odvážne poslednom štvrťroku úsilie poraziť Collingwood o 11 bodov a získať štvrté miesto na AFL rebríku, účinne končiť koláče finále nádeje.

prehral a mierne outscored v stredu štvrti, Sydney kopol päť gólov na dve v poslednom štvrťroku na SCG v piatok, aby vyrovnať sa s 13,9 (87) na 10,16 (76) vyhral pred takmer 39.000 divákov.

Vyzerali veľký problém čoskoro v poslednej termín, kedy boli dole človeka po záloha dynamo Luke Parker bol ťahaný preč na nosidlách po tom, čo jeho noha stal skrútený pod Taylor Adams v contest.At akom okamihu robí AFL kritika pád do škodlivého hľadanie hníd? | Ben Cuzzupe Viac

Defying na nepr iazeň osudu, ale Sydney narazila na troch rovnakých cieľov obrátiť deficit šesťbodový do 12-bodový náskok sa.Bol to len ďalší srdcervúce porážka pre Pies po úzkych straty Hawthorn, Richmond, Fremantle a Port Adelaide.

Jiskra zapálenie výkonnostný podobe 38-držanie Dane Swan, Collingwood zotavil z 20 bodov deficitu prvom štvrťroku viesť päť ísť do posledného termínu. Svojhlavý goalkicking ukázal sa nákladný, pretože Sydney väčšiu presnosť ukázalo rozhodujúce.

A kariéry najlepšie 41 majetky, 26 z nich handballs, aby Tom Mitchell pomohol Swans získajú výhru ktorý aspoň dočasne dvíha ich do štvrtej nad western Bulldogs.

Dobre prijaté bránky Jamie Elliott a Travis Varcoe dostal Magpies v rozmedzí osem bodov na prvé zmeny po ich oneskoreného štartu.Collingwood tieňované majetky a vnútri 50s v druhom štvrťroku a znížil deficit na päť o polovicu čase.

Koláče diktované podmienky v treťom štvrťroku, zdvojnásobí svoje skóre a pri päťbodový náskok na poslednej zmena.

Gary Rohan stále Sydney do hry s dvoma dunivý set natočených cieľov pred vonkajšími 50 metrov a veterán Adam Goodes pridal svoj druhý noci. Boli medzi štyrmi hráčmi kopať dva ciele pre Sydney, nikto riadiacim viac ako jedna hlavná správa pre hostí.


Комментариев нет:

Отправить комментарий