пятница, 14 апреля 2017 г.

Ruský atletika šéf, pripravený rezignovať 'ako Olympic zákaz riziko rastie

Budeme rozvíjať spoločný plán a skúsiť to urobiť rýchlo.Myslím, že môžeme robiť všetku prácu za dva až tri mesiace "

Arafat generál-sekretárka, Mikhail Butov, povedal R-Sport". Ak existuje niečo, čo nás neuspokojuje, potom je tu zmysel hovoriť o odvolaní…som si istý, že Rusko bude pokračovať do olympijských hier. "Pragmatizmus šetrí Rusko z väčší trest za doping škandál Celý článok

Mutko a Arafat členovia zídu mimoriadnych rokovaniach v nedeľu, Tass tlačová agentúra hlásené.

Rusko je jednou z veľmocou vo svetovej atletiky a skončil na druhom mieste za USA v atletický počte medailí na olympijských hrách v Londýne v roku 2012.

prezident Vladimir Putin použil športové úspechy na podporu jeho obraz Ruska ako nastupujúcej svetová veľmoc, zobrazovať zimných olympijských hier v Soči v roku 2014 ako symbol novo sebavedomý národ.

po zasadnutí rady IAAF, Rusko bytia zbavený hostiť budúci rok majstrovstvá sveta juniorov a svetový závod v chôdzi šálku.Prvá súťaž mohla byť ovplyvnená zákaz je Majstrovstvá Európy cross-country vo Francúzsku 13. decembra

Po trojhodinovej telekonferencie v piatok hostila jej predseda, Lord Coe, IAAF rada hlasovala 22 -1 v prospech odkladu Rusko.

stretnutia bol povolaný na prerokovanie správu pondelkové nezávislou komisiou svetovej antidopingovej agentúry (WADA).Odporučila trest, čo je bezprecedentné pre dopovanie činov.

V správe tvrdil, systémové tajných dohôd medzi ruskými športovcami a federácie a antidopingové úrady oboch krajiny, a že tam bol hlboko zakorenená kultúra podvádzanie , ktorá umožnila športovci, aby prípravky zlepšujúce výkon bez obáv, že budú testované.

správa odporučila suspendovanie ruskej federácie, kým nový rámec bol na svojom mieste.

"budeme mať zmeny chceme a až potom sa ruské športovci vráti medzinárodnej konkurencii, "povedal Coe novinárom po piatkovom hovoru. "Ale my sme diskutovali a dohodli sa, že celý systém zlyhal športovcom, a to nielen v Rusku, ale aj po celom svete."

Na otázku, či Rusko bude môcť vykonať požadované zmeny v čase na oplátku za olympiáda, Coe povedal: "Záleží na Ruskej federácii.Náš overovací tím bude tvrdý a bude chcieť, aby sa ubezpečil, že skôr, než je znovuzavedenie k športu pre svoje športovcov a federácie tieto zmeny sa uskutočnili. "

Hlavnými atletiky udalosti v roku 2016 sú na svete vnútorné majstrovstvách Európy v atletike majstrovstvách a olympijských hier.


Комментариев нет:

Отправить комментарий