суббота, 15 апреля 2017 г.

Packers skóre veľké víťazstvo nad Vikingami a Seahawks prekonať 49ers

Aaron Rodgers vrhal pre 212 yardov a pár pristátie, Daton Jones mal dvoch Green Bay šiestich vriec a Packers zastavili tri herné sériu porážok s presvedčivým 30-13 víťazstvo nad Minnesota Vikings v nedeľu vytiahnuť aj v závode NFC sever.

James Jones mal šesť úlovkov pre 109 yardov a skóre, Eddie Lacy ponáhľal pre svoje tohtoročné maximum 100 yardov na 22 nesie a Packers (7-3) poraziť súpera Vikingami pre 10. čas v posledných 11 stretnutí s Rodgersom na quarterback.Uvrhol pre 28 povolení pristátie s iba tromi zastaveniami u tých games.NFL round-up: Romo vyhráva po návrate, zatiaľ čo Winston kravaty NFL rekordnú Prečítajte si viac

Vikingovia (7-3) mali ich šesť-hra víťazná séria zastrčil späť do tváre tím hrdý Packers, ktorý jasne nebol ochotný pripustiť divízii to vyhral štyri priame časy.

v Seattli, Bet365-Získaj bonus práve teraz nováčik Thomas Rawls ponáhľal pre 209 yardov a mal dvoch celkom pristátie, Tyler Lockett chytil pár TD prechádza z Russell Wilson a Seahawks vrátil do .500 víťazstvom 29-13 nad San Francisco 49ers.

od roku namiesto Marshawn Lynch, von s brušné zranenia, Rawls publikoval jeho tretí 100-yard ponáhľať hry zo svojej nováčikovskej sezóny a druhýkrát polevou 160 yardov.Rawls skóroval na dvoch-beh Yardu v prvom štvrťroku a pridal 31 yardov catch-a-beh pristátie od Wilsona vo štvrtom štvrťroku dať Seattle (5-5) 16-bodový náskok.Rawls skončil s 255 celkom yardov.


Lockett zachytila ​​24-yard TD prihrávke v prvom štvrťroku prepravili San Francisco obrancu do koncovej zóny na 11 yardov chytiť neskôr v prvom polroku.

Blaine Gabbert vrhal pre 264 yardov a jeden touchdown, ale San Francisco (37) nemohla prekonať predčasnej 20-0 deficit.

na inom mieste, Alex Smith vyhral ďalší zápas na Qualcomm štadióne, tentoraz s asistenciou z jeho obrany.

Justin Houston zachytil Philip Rivers a vrátil ho 17 yardov pre pristátie a 346 libier obranný riešiť Dontari Poe preskočil hromadu na jeden yard touchdown as Kansas City Chiefs rozpakov voľný pád San Diego Chargers 33-3.

Chiefs (5-5) získal svoju štvrtú rovno hru po piatich hernej série porážok.Nabíjačky (2-8) stratili svoju šiestu rovno.

Rivers mal najhoršie zápas v sezóne, bude 19 z 30 na iba 178 yardov. Rieky sa pokúsil o prihrávku Danny Woodhead z nabíjačky 23 a Houston ju zachytil a bežal ju na 19-3 olova s � �​3:27 opustil v treťom štvrťroku.

Houston mal štyri z Kansas City siedmich vriec rieky v 2014 finále, v ktorom nabíjačky boli vyradení z play-off závodu.

Smith, ktorý viedol Helix vysoká, aby po sebe idúcich majstrovstvách mesto na štadióne Qualcomm, dokončil 20 z 25 povolení pre 253 yardov. On tiež bežal sedemkrát viac pre 33 yardov.

Je tu šanca, to bol Smithov posledné vystúpenie na štadióne Qualcomm.Predseda nabíjačky Dean Spanos rozzúril fanúšikov s jeho zámeru presunúť tím do priemyselného predmestí Los Angeles, ktorá by vyžadovala schválenie ostatnými majiteľmi.

Smith zlomil rekord tímu Steve DeBerg je 233 po sebe idúcich nahrávok bez odpočúvania , Smith hodil 234. rovný pás bez pick na dokončenie na 47 yardov do behu staré Charcandrick západ. Smith napriahol rekord na 253.

Šéfovia obrátil na Poea pre zakrytie svoj druhý disk. 6ft 3in bránicou preskočil hromadu ku s kóre pre vedenie 6-0. PAT zlyhalo. Jeho beh prišiel jednu hru po Charcandrick West bol napchatý.Cairo Santos kopol gólov z 28 a 24 yardov, a Spencer Ware mal dve tri-yard TD beží vo štvrtom štvrťroku.

Nabíjačky do značnej miery roztavené. Okrem riek štvrtý pick-šesť sezóny, pevný koniec Antonio Gates bol videný jawing na quarterback na postrannej čiare v prvej polovici roka.

San Diego iba polčas 52-yard bránka od nováčik Josh Lambo. V polčase, nabíjačky uvedený beží späť LaDainian Tomlinson do svojej siene slávy a odišiel jeho číslo 21.

Bet365-Viac informácií

Комментариев нет:

Отправить комментарий