вторник, 11 апреля 2017 г.

Ohňostroj dať prednosť nenápadné zbohom Srí Lanky Kumar Sangakkara

Sri Lanka bola stanovená 413 vyhrať a bolo osem na jedného, ​​keď vyšiel z úzkeho Betclic-Podrobnosti priechodu medzi Tripun R Mirando a Sathi Coomaraswamy stojanov. Školáci neho čestná stráž, držiaci svoje kriketové pálky.


Napravo od vstupu na hraciu plochu rozhodca a všetkých 11 Indiáni boli zoradení do tlieskam mu na bránkovisku. Ohňostroj odišiel a tak bol ovácie, že hodiny sa tikali sa k 4:18 hod v čase, keď čelí jeho prvé loptičku. Trochu shimmy až do bránkoviska na R Ashwin a klip cez midwicket pre dvoch a bol preč.

Bol to šialený trochu smien. Overenthusiastic plachý na pne od Stuart Binny mu štyri zvrhne a on bol potom takmer vyčerpaná po tom, čo výstrižok loptu do polovice-na.Ashwin nezískali, aj keď, a tam boli tisíce vzdychy celej tejto tvaru slzy ostrova. On hral dvaja z jeho podpisu ťahy off Ishant Sharma - klip off nohy a nádherný priamy pohon - ako fanúšikovia tancujú pod tabuľou, ktorý hovoril o "Náš Lion, naša pýcha" a "gentleman Beyond The Game", kompletný s #ThankYouSanga hashtag.

Vzhľadom k tomu, strelil 203 vo Wellingtone na prelome roka sa však skúšobných jázd bolo ťažké prísť na jeden z moderných majstrov. Prešiel 50 len raz v ôsmich smenách od tej doby, a bojoval proti strašne Ashwin je offspin v tejto sérii, ktoré spadajú do neho zakaždým.Tretia guľa čelil od neho v nedeľu popoludní namočil a prudko otočil, pričom okraj obrany prod na Murali Vijay pri sklze. Uro bil 18.

hodiny ukazovali 4.45pm. Menej ako 100 yardov, Yehali, jeho žena, zovrel hlavu v sklamaním. Uprostred kombináciu ohromené ticho a potlesk Sangakkara začala chodiť off. Virat Kohli a jeho hráči však mal iné plány, zastavil ho a ponúkať svoje blahoželanie, než nechať ho pokračovať smerom k pavilónu.Percy Abeysekera, srílanskej kriket najznámejšie fanúšik, bežal na ihrisko sa svoju vlajku hovoriť svoj vlastný zbohom a rovnako ako to, že to bolo po všetkom.

To bolo možno dobre, že posledný akt prišiel na P Sara, dejisko, ktorý bol kedysi Stamping Ground z najlepších hráčov srílanských, v pre-testovací rokov. Jeden z tribúny je pomenoval podľa Mahadevan Sathasivam, ktorého 96 proti impozantné Commonwealth XI na začiatku roka 1950 je ešte hovorený s úctou. Neskôr obvinený z vraždy svojej manželky s ammikallu - veľký žulový kameň použitý mlieť korenie - Sathasivam bol pôvodný referenčný bod p re okázalý odpaľovanie tradície

Sangakkara, aj keď všeobecne sa vyhnúť takejto ozdôbky ..Likes Duleep Mendis, Roy Dias, Aravind de Silva a Mahela Jayawardene boli mihnutia umelca, ale tiež mal slabosti, že opozičné tímy pracovali na. Sangakkara, po záchvate sophomore blues, málokedy sa obzrel, hrať niektoré z jeho najslávnejších smien v Austrálii, Južnej Afrike a Anglicku. S Jayawardene čo odišiel vlani srílanskej kriketové teraz musí prijať novú generáciu pod vedením Angelo Mathews, jeden z najlepších všestranní v hre a tvorca vynikajúcich storočia v Pána a Headingley.

dav sa rozplynul dávno predtým, než pne boli čerpané v 5.30, s Sri Lanka bojuje zachrániť test.Možno, že niektorí z nich odišli hučanie Roy Harper, pokiaľ dôjde k Old krikete Listy bránkovisku. "Keď príde okamih a zhromažďovanie stojí a hodiny sa otočí tak, aby odrážali na roky milosti, pretože tieto kroky stopové poslednýkr� �t zo zákona, Tak tento spôsob života spomienky, posvätený pás v hmle, The preslávené muži a poludňajšie slnko sú oveľa viac než len priadzí svojich dní. "

elegantný Sangakkara, ktorý dopadne na Surrey budúci týždeň a zaviazala k renovácii Trinity College (jeho alma mater ) knižnica v Kandy, bude nepochybne byť vedomí týchto slov a citov za nimi. Na ihrisku aj mimo neho, že bude veľmi chýbať.

Betclic-Bonus zadarmo

Комментариев нет:

Отправить комментарий